Oferta specială Nordica

Pentru cumparari si lucrari achitate în avans (la comanda) se acorda 10% reducere la transport. Pentru lucrari mai mari de 500 m.p., se acorda gratuit servicii de proiectare, consultanta si asistenta tehnica

Lista de oferte»

2,5% discount (minim 500 m.p.)

Pentru cumparari si lucrari mai mari de 500 m.p., achitate integral în maxim 72 ore de la facturarea finala, se acorda (aditional fata de discounturile contractuale), un discount de 2,5%.

Lista de oferte»

5% discount (minim 1000 m.p.)

Pentru cumparari si lucrari mai mari de 1.000 m.p., achitate integral în maxim 72 ore de la facturarea finala, se acorda (aditional fata de discounturile contractuale), un discount de 5% si un produs specializat pentru întretinerea si cutatarea pavajelor.

Lista de oferte»LINIA CLASSIC LOOK

Seria de modele din linia CLASSIC LOOKîşi denotă personalitatea prin aceea că:

  1. încorporează idei şi soluţii de fabricaţie şi utilizare care lucrează ca adevărate tipare pentru tehnica pavajului, cu scopul generos de a oferi eleganţă, fiabilitate şi economicitate în acelaşi timp.
  2. concentrează cele mai valoroase caracteristici ale tehnologiei vibropresării structurate a betonului  pentru a crea pavaje care îşi păstrează aspectul estetic şi întreaga valoare de utilizare de-a lungul anilor.

 

PRODUSELE LINIEI: