Oferta specială Nordica

Pentru cumparari si lucrari achitate în avans (la comanda) se acorda 10% reducere la transport. Pentru lucrari mai mari de 500 m.p., se acorda gratuit servicii de proiectare, consultanta si asistenta tehnica

Lista de oferte»

2,5% discount (minim 500 m.p.)

Pentru cumparari si lucrari mai mari de 500 m.p., achitate integral în maxim 72 ore de la facturarea finala, se acorda (aditional fata de discounturile contractuale), un discount de 2,5%.

Lista de oferte»

5% discount (minim 1000 m.p.)

Pentru cumparari si lucrari mai mari de 1.000 m.p., achitate integral în maxim 72 ore de la facturarea finala, se acorda (aditional fata de discounturile contractuale), un discount de 5% si un produs specializat pentru întretinerea si cutatarea pavajelor.

Lista de oferte»O fereastră către imaginaţie şi creativitate. S-o deschidem larg, împreună.
Bine aţi venit în lumea pavajelor Nordica.

 

Oamenii care lucrează pentru Nordica Pavimente sunt tineri şi au un profil aparte: pasionaţi de pavaje – pentru creativitatea pe care acestea o fac posibilă, ei construiesc produse care să ne schimbe lumea în bine, să ne facă viaţa mai frumoasă şi mai plăcută, să ne econforteze simţurile şi să ne aşeze într-un echilibru statornic cu mediul natural care ne înconjoară.

Brandul Nordica are însă şi privilegiul de a beneficia de aportul unor resurse umane cu totul valoroase din cadrul Grupului de Firme Calcarul (GFC): specialişti cu vastă experienţă în valorificarea substanţelor minerale utile şi în mineralogie, în geologie şi geotehnică, în chimie şi mecanică, în construcţii civile şi de infrastructuri rutiere şi de utilităţi publice – toţi aceştia susţin conceperea, proiectarea şi dezvoltarea de noi produse şi îmbunătăţirea celor existente, precum şi permanenta eficientizare a tehnologiei de fabricaţie şi a tehnicilor de pavare.


Acestea toate la un loc constituie un veritabil capital. Aceasta este adevărata avere de la Nordica. Aceasta este temelia edificiului care lucrează pentru bucuria oamenilor in the spirit of quality.

Vă mărturisesc că focalizarea pe calitate a team-ului Nordica a produs printre altele o noutate relevantă pentru anul 2010: specialiştii noştri au observat că pavajele fabricate cu cribluri – agregate superioare, stabile mecano-chimic şi morfo-geometric, multistadial procesate, poliedrizate avansat (până la sfero-cubizare), extrase prin exploataţii montane de carieră, din zăcăminte de roci competente, nealterate şi omogene din punct de vedere geo-mecano-chimic – ei bine, aceste pavaje sunt în general foarte scumpe, poziţionate în general în segmentele superioare ale gamelor de produse şi, în mod particular, comportă în materialele publicitare menţiunea fabricate cu aport/adaos de cribluri.

Nordica vă propune din 2010 pavaje al căror strat de rezistenţă (componenta inferioară a structurii dublustrat) utilizează cribluri de cea mai bună calitate tehnică, triplu concasat-sortate, provenite din capacităţi de producţie proprii şi care vor fi încorporate în toate produsele, indiferent de poziţionarea lor în gamă – ca o nouă garanţie a calităţii, performanţei şi accesibilităţii la produse superioare. Această nouă soluţie de fabricaţie - care va fi utilizată cu menţinerea în paralel şi a soluţiilor anterioare - va fi marcată şi va putea fi recunoscută prin aplicarea pe produse a simbolului R3CC (strat de rezistenţă care încorporează agregate triplu concasate de carieră).

Website-ul de faţă vă propune să exploataţi impactul şi semnificaţia ideilor şi produselor Nordica aşa cum acestea reies din gândirea şi din munca noastră, făcute pentru a vă împlini dorinţele şi pentru a vă satisface exigenţele şi aşteptările.

Scopul său este să reprezinte un ghid accesibil, atât pentru specialiştii care vor să meargă la ţintă şi să fie informaţi scurt, precis şi specific, cât şi pentru publicul larg, pentru fiecare iubitor de ambientare prin pavaj care încearcă să înţeleagă mai bine fenomenul, să şi-l apropie, transferându-i propria personalitate şi, eventual, să şi-l materializeze în universul propriu, pentru a se bucura de el în viaţa sa de zi cu zi.

În acest sens, al mulţumirii de sine şi al satisfacţiei fiecăruia ca utilizator cotidian, alegerea produselor şi a sistemelor de pavaj Nordica ne inspiră şi ne motivează de fiecare dată.

Şi de fiecare dată sperăm ca parteneriatul cu noi să vă ofere beneficiul unei alegeri inspirate.

Al dvs.,
Nicolae Troaşe
Preşedinte – Director general
Grupul de Firme Calcarul