Oferta specială Nordica

Pentru cumparari si lucrari achitate în avans (la comanda) se acorda 10% reducere la transport. Pentru lucrari mai mari de 500 m.p., se acorda gratuit servicii de proiectare, consultanta si asistenta tehnica

Lista de oferte»

2,5% discount (minim 500 m.p.)

Pentru cumparari si lucrari mai mari de 500 m.p., achitate integral în maxim 72 ore de la facturarea finala, se acorda (aditional fata de discounturile contractuale), un discount de 2,5%.

Lista de oferte»

5% discount (minim 1000 m.p.)

Pentru cumparari si lucrari mai mari de 1.000 m.p., achitate integral în maxim 72 ore de la facturarea finala, se acorda (aditional fata de discounturile contractuale), un discount de 5% si un produs specializat pentru întretinerea si cutatarea pavajelor.

Lista de oferte»Despre companie

Fabrica de sisteme de pavaj Nordica din cadrul companiei Calcarul SA Pojorâta constituie o investiţie care a fost gândită, proiectată şi lansată în exploatare cu scopul de a pune la dispoziţia clienţilor noi resurse operaţionale la care aceştia pot apela cu uşurinţă, bine dotate cu personal şi tehnologie, având în spate susţinerea operaţională şi logistică a întregului sistem al companiei precum şi aportul permanent al unui portofoliu competitiv de resurse externe, mai ales pe linie de proiectare, devizare, expertiza execuţiei tehnice, ş.a.m.d.

Rolul acesei noi investiţii este de a reorienta cerinţele şi aşteptările dvs. către soluţii fezabile, solid susţinute tehnic, tehnologic şi logistic.

Fabrica de sisteme de pavaj Nordica şi facilităţile de sistem complementare sunt localizate în comuna Pojorâta, jud. Suceava, pe DN 17 la km 167 şi fac parte integrantă din sistemul de activităţi al companiei Calcarul SA.

Unitatea de producţie şi complexul său de deservire au fost construite de către compania Calcarul în cadrul unui program de investiţii care se va dezvolta de-a lungul perioadei anilor 2008-2010 şi care vizează valorificarea superioară a agregatelor minerale produse de către companie prin aplicaţii de înaltă tehnicitate din tehnologia betonului.

Practic, investiţiile totale se vor ridica la cca 3,5 milioane euro (pentru actuala unitate de producţie s-au investit deja 1,5 milioane euro), valoare totală care se referă la implementarea tehnologiei betonului proaspăt (fabricaţie, transport, aşternere, compactare, finisare, protejare), la tehnologia tuburilor prefabricate din beton şi la tehnologia tratamentelor de post-producţie a pavajelor (profilare, reliefare, sablare, spălare pneumatică şi hidrospălare, antichizare ş.a.m.d.).

Întregul proces de setare a formulării betonului şi a parametrilor de proces este comandat, controlat şi monitorizat prin intermediul unui sistem automat de gestiune condus prin computer, care asigură într-o manieră multivalentă şi adaptivă întregul flux de informaţii de intrare şi ieşire necesar unei funcţionări unitare, coordonată pe bază de feed-back. În acest sens, instalaţia dispune de un sistem central de dozare care controlează importurile de agregate, ciment, apă de amestec, aditivi de proces, coloranţi, dispunând de o interfaţa touchscreen cu grafică alfanumerică şi animată şi de o reţea de senzori care asigură feed-back-ul comenzii de fabricaţie.

Servicii specializate:

Punerea pe piaţă a produselor pentru pavaj a fost concepută şi este oferită clienţilor, la cerere, în contextul unor pachete de servicii specializate care cuprind:

•  vizionarea iniţială şi analiza preliminară a perimetrului;

•  delimitarea amplasamentului de lucru şi a legăturilor sale cu restul cadrului peisagistic;

•  evaluarea geotehnică a terenului de fundare (în special a condiţiei specifice de permeabilitate);

•  stabilirea soluţiei tehnice de execuţie şi antemăsurătoarea amplasamentului;

•  stabilirea parametrilor de model, grosime şi culoare a pieselor de pavaj şi definirea designului de executat;

•  clarificarea principalelor baze de proiectare ale pavajului:

•  starea de asanare (permeabilitate), de consistenţă şi deformare a terenului de fundare;

•  tipul materialelor încorporate, structura şi dimensiunile de construire a stratului-suport;

•  tipul materialelor încorporate şi dimensiunile stratului de pozare;

•  necesităţile şi restricţiile privind racordările la cotă cu restul perimetrului;

•  necesităţile de declivitate privind drenajul şi protecţia suprafeţelor;

•  restricţiile privind reţelele subterane de utilităţi şi amenajările de suprafaţă;

•  stabilirea clasei de încărcare cu trafic-circulaţie de suprafaţă şi a scării sale de intensitate;

•  stabilirea relaţiei de încadrare decorativă în ambientul peisagistic al zonei de construcţie;

•  proiectare specializată a pavajului şi lucrărilor; devizare şi calculaţii;

•  transportul tuturor produselor, materialelor şi echipamentelor necesare lucrării la amplasament; organizare locală de şantier;

•  construcţia infrastructurii îmbrăcăminţilor de pavaj (fundare, strat-suport, strat de pozare);

•  montarea specializată a pavajelor; rostuirea suprafeţelor pavate; toaleta finală a suprafeţelor pavate;

•  consiliere de specialitate pe tot parcursul lucrării;

•  lucrări adiţionale specifice pavării şi ambientării: ziduri de sprijin, scări, împrejmuiri decorative, demolări, ridicări de guri de canalizare ş.a.m.d.;